top of page

Vendégtájékoztató

Kedves Vendégeink!

Az alábbiakban minden szükséges és fontos információt összegyűjtöttünk a Diás Panziónkhoz kapcsolódóan.

Vendég tájékoztató A-tól Z-ig

ATM - A Diás Panzióban nem található pénzkiadó automata, legközelebb Széchenyi tér 4. szám alatt tudnak készpénzt kivenni.

Ágynemű - Kollégáink az ágyneműcserét minden harmadik napon végzik, kérésre ágyneműjét naponta cseréljük. Kérjük, segítse, hogy panziónk környezetkímélő módon üzemelhessen, és akkor kérjen cserét, ha szükséges! Igényét jelezze kollégáinknál.

Bababarát eszközök, szolgáltatások - Szabad kapacitásunk függvényében a következő eszközöket tudjuk biztosítani: etetőszék az étteremben, babaágy, különféle játékok, könyvek

Bejárat – Megkérjük kedves vendégeinket, hogy az esti órákban, legyenek kedvesek a bejárati ajtót zárva tartani.

Bejelentkezés - A szobát 14:00-tól lehet elfoglalni. Korábbi érkezés esetén a csomagtárolás a panzió recepcióján lehetséges

Borotva - Szükség esetén borotva a recepción kérhető

Dohányzás - A törvényi előírásoknak megfelelően a panzió egész területén tilos a dohányzás. Ennek figyelmen kívül hagyása 30.000 Ft kártérítést von maga után. A tűzjelző berendezés dohányzás általi bekapcsolása esetén a tűzoltóság kiszállási díját tovább számlázzuk a felelős felé.

Ébresztés -  Ébresztőszolgáltatás reggel 7-től igényelhető a recepción. 

Étkező – Az étkezőben található eszközök, ingyenesen a vendégek rendelkezésére állnak.

Értékmegőrzés – Panziónk recepcióján adhatja le megőrzésre szánt értékeit.

Fizetési módok - Panziónkban készpénzzel (HUF), bank- és hitelkártyával (VISA, Maestro, Mastercard), Szép kártyával (OTP,K&H) illetve távozás után átutalással fizethet.

Hűtés, Klíma - Nyáron, nagy melegben egészségügyi okból nem javasoljuk a kinti hőmérsékletnél 6°C-kal alacsonyabb hőmérséklet beállítását.

Gyógyszertár - A nyitva tartás és az ügyeletes gyógyszertár felől, kérjük, érdeklődjön a recepción.

Hajszárító - Hajszárító a recepción kérhető

Internet - A panzió internete hálózat neve és jelszava elkérhető a recepción

Játékterem, Konferenciaterem - A panzió földszintjén található. Ingyenesen csocsó, és billiárd vehető igénybe.

Karbantartás - Amennyiben javításra szoruló, sérült, működésképtelen, vagy nem megfelelően működő eszközzel, berendezéssel találkozik a szállodában, kérjük, jelezze a recepción.

Kijelentkezés - A szállodai szoba utazás napján 11:00-ig áll szíves rendelkezésére. Későbbi kijelentkezési igényét kérjük, egyeztesse a recepción.

Közlekedés - Közlekedési információkkal kapcsolatban forduljon a recepcióhoz. 

Légkondicionálás - Panziónkban a szobák egy része légkondicionáltak. Kérjük figyeljenek, hogy működésükkor az ablakokat, ajtókat tartsák zárva.

Panaszok, észrevételek - Ha bármivel kapcsolatban panasza, észrevétele van itt tartózkodása idején, kérjük, jelezze a recepción!

Parkolás – Panziónk saját parkolóval rendelkezik, mely használata minden vendég számára díjmentes.

Párna - Igény esetén, kérjük, jelezze a recepción tartalék párnára vonatkozó kérését. 

Pénzváltás - A szállodában nincs pénzváltási lehetőség.

Pótágy - Korlátozott számban igényelhető.

Programok - Programokról, eseményekről érdeklődhet a Recepción.

Recepció – A szálloda recepciója reggel 7:00 órától este 18:00-ig üzemel. Vészhelyzet esetén az alábbi telefonszám értesítendő : 0630 204 3026

Reggeli - A reggeli igénybevehető panziónktól kb 200 méterre található Pécsi-tó Grillterasz és Kávézóban. Hétfőtől - Vasárnapig reggel 8:00 és 10:00 között.

Tisztálkodási szerek - Sampon és szappan a fürdőszobában található. Vattakorong, fülpiszkáló és körömreszelő, szükség esetén a recepción is kérhető.

Takarítás - Minden nap 07:00-15:00 között történik. Amennyiben a „Ne zavarj” táblát kívülről a szobaajtó kilincsére helyezi, munkatársaink nem zavarják. Extra kérés esetén forduljon a szobaasszonyokhoz vagy a recepcióhoz.

Takarók - Külön igény esetén hívja a recepciót.

Talált tárgyak - A panzióban talált/elvesztett tárgyakkal kapcsolatban érdeklődjön a recepción.

Törölköző – A szobai törölközőket a harmadik nap cseréljük. A törölköző napi cseréjére is lehetőség van, amennyiben ezt a recepción jelzi. Kérjük, segítse, hogy panziónk környezetkímélő módon üzemelhessen, csak akkor kérjen cserét, ha szükséges!

Tűz és vészhelyzet - Kérjük, olvassa el a „Tűzvédelmi szabályok” fejezetet; tűz és vészhelyzet esetén az abban leírtak szerint cselekedjen!

Varrókészlet - Varrókészletet kérés esetén a recepción tudunk biztosítani a vendégek számára.

Call 

123-456-7890 

Email 

Follow

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page